ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα στον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν ότι θέλει να δώσει νέα ώθηση στις διμερείς και διατλαντικές σχέσεις”, κυρίως μέσω του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης”, οι οποίες συχνά κακοποιήθηκαν από τον Ντόναλντ Τραμπ.
Κατά τη διάρκεια της πρώτης τους τηλεφωνικής συνομιλίας, οι δύο άνδρες μίλησαν για τη μελλοντική τους συνεργασία στην καταπολέμηση της πανδημίας και για την “απειλή της κλιματικής αλλαγής” καθώς και για “την ασφάλεια και την ανάπτυξη στην Αφρική”, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα μετάβασης του Δημοκρατικού νεοεκλεγέντα προέδρου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε ακόμα:
Τηλεφωνική επικοινωνία Μέρκελ – Μπάιντεν: Μεγάλη η σημασία της διατλαντικής συνεργασίας
Πομπέο: Ο Τραμπ ενέκρινε πώληση οπλικών συστημάτων στα ΗΑΕ αξίας $23 δισ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Apollo: Επένδυση 2,5 δισ. ευρώ και αύξηση κεφαλαίου 100 εκατ. στην Ατλέτικο
- O Ιβάν Σαββίδης σε θέση μάχης κατά Nielsen, η βόλτα Δημητριάδη στον ΣΚΑΙ, η σύγκρουση για το Streaming, το ιταλικό στοίχημα Κυριακού, ο Λιάγκας και οι πρωτιές των καναλιών
- Nick Candy: Όλη η ιστορία του Ελληνοκύπριου μεγιστάνα που πούλησε το ακριβότερο σπίτι στον κόσμο
- Ποιες είναι οι βαριές κατηγορίες που βαραίνουν υπουργούς – Αναβρασμός στην Κοινοβουλευτική Ομάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.