ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να ζητήσουν από την Τουρκία να μην εμπλακεί στη διένεξη μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν και της Αρμενίας για το Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ), δήλωσε σήμερα ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία, Τζο Μπάιντεν.
Νωρίτερα σήμερα, το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας ανακοίνωσε ότι ένα τουρκικό μαχητικό F-16 κατέρριψε ένα αρμενικό Su-25. Η Άγκυρα ωστόσο διέψευσε αυτήν την πληροφορία.
«Με τα θύματα να αυξάνονται ταχύτατα εντός και γύρω από το Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ), η κυβέρνηση Τραμπ πρέπει να καλέσει αμέσως τους ηγέτες της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν να αποκλιμακώσουν την κατάσταση. Πρέπει επίσης να ζητήσει από άλλες χώρες –όπως η Τουρκία– να μην εμπλακούν σε αυτή τη σύγκρουση», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Μπάιντεν.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κικίλιας: «Ολοκληρώθηκαν πληρωμές 22,16 εκ. ευρώ για το μεταφορικό ισοδύναμο»
- Αγρότες: Σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια (Βίντεο)
- Στροφή επενδυτικών κεφαλαίων στην αμυντική βιομηχανία: Το στοίχημα της επόμενης ημέρας και οι παγίδες
- Τσιάρας για αγρότες: Το 74% των αιτημάτων των αγροτών έχουν ικανοποιηθεί – Οι λύσεις δεν περνούν μέσα από τα μπλόκα