ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Τέλος» σε όλες τις ομοσπονδιακές χρηματοδοτήσεις βάζει ο Ντόναλντ Τραμπ προς κολλέγια και σχολεία που επιτρέπουν «παράνομες» διαδηλώσεις, ενώ οι οι ταραχοποιοί θα φυλακίζονται ή θα απελαύνονται στην χώρα από την οποία προέρχονται.
Μέσω του truth social ο Αμερικανός Πρόεδρος ενημέρωσε τον κόσμο για αυτήν τη νέα του απόφαση, προσθέτοντας πως «Οι Αμερικανοί φοιτητές θα αποβληθούν μόνιμα ή, ανάλογα με το έγκλημα, θα συλληφθούν. Τέρμα οι μάσκες!».
Όλη η ανάρτηση του Τραμπ:
Όλες οι ομοσπονδιακές χρηματοδοτήσεις θα ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ για κάθε κολλέγιο, σχολείο και Πανεπιστήμιο που επιτρέπει τις παράνομες διαδηλώσεις. Οι ταραχοποιοί θα φυλακίζοντας ή θα απελαύνονται στην χώρα από την οποία προέρχονται. Οι Αμερικάνοι φοιτητές θα αποβάλλονται μόνιμα ή ανάλογα με το έγκλημα θα συλλαμβάνονται. Τέλος οι μάσκες! Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας σε αυτό το θέμα.

Διαβάστε επίσης
Σωκράτης Φάμελλος: «Αυτή η Προανακριτική είναι απλά η πρώτη»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 24 Δεκεμβρίου
- Απαράδεκτες δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Αμυνας Γκιουλέρ: Επιτίθεται σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ
- Okeanis Eco Tankers (Γιάννης και Αριστείδης Αλαφούζος): Εξασφάλισε δύο δάνεια ύψους 90 εκατ. δολαρίων από δύο ελληνικές τράπεζες
- Στην κόψη του ξυραφιού κυβέρνηση και αγρότες – Πώς μπορούν να λυθούν τα μπλόκα