ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πούτιν: Έλαβα το ειρηνευτικό σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία – «Μπορεί να αποτελέσει βάση για την τελική διευθέτηση»
Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «σπουδαίους ανθρώπους» τους Ευρωπαίους ηγέτες με τους οποίους είναι προγραμματισμένο αργότερα σήμερα να έχει βιντεοδιάσκεψη με θέμα την Ουκρανία, δύο ημέρες πριν από τη συνάντηση του Αμερικανού προέδρου με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Θα συνομιλήσω σε λίγο με Ευρωπαίους ηγέτες Είναι σπουδαίοι άνθρωποι που θέλουν να δουν να συναφθεί μια συμφωνία», έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο Truth Social.
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι έφτασε νωρίτερα σήμερα στο Βερολίνο για να μετάσχει μαζί με τον καγκελάριο της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς, τον Βρετανό πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ και τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, σε βιντεοδιάσκεψη με τον Ντόναλντ Τραμπ.
Διαβάστε επίσης:
Ταγιάνι για πόλεμο στην Ουκρανία: Η ειρήνη δεν μπορεί να αποφασιστεί χωρίς το Κίεβο και την ΕΕ
Κίνα: Θα συνεχίσει να επιβάλλει δασμούς αντιντάμπινγκ έως και 30,6% στα ινδικά προϊόντα οπτικών ινών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωπαίοι αξιωματούχοι για το σχέδιο ειρήνης στην Ουκρανία: «Ο Γουίτκοφ χρειάζεται ψυχίατρο» – Politico
- Τζέι Ντι Βανς: Αυτοί που κριτικάρουν το σχέδιο Τραμπ, διαστρεβλώνουν τις πραγματικότητες στο πεδίο
- Αλέξης Τσίπρας «Ιθάκη»: Υπέγραψα έναν επώδυνο συμβιβασμό, αλλά θέσαμε τα θεμέλια για να βγούμε από τα μνημόνια – Απόσπασμα από το βιβλίο
- Μπολσονάρου (πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας): Συνελήφθη για παραβίαση των όρων του κατ’ οίκον περιορισμού