ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στράφηκε για ακόμη μια φορά κατά του προέδρου της Fed, Τζερόμ Πάουελ, εν αναμονή της απόφασης για τα επιτόκια.
«Ο άνθρωπος που τον τοποθέτησε στο ρόλο αυτό κατά τη διάρκεια της τελευταίας θητείας του έκανε κακή δουλειά», τόνισε χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, όπως μεταδίδει το Reuters, μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, υποστήριξε ότι σκέφτηκε να διορίσει τον εαυτό του επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ.
«Ο Πάουελ είναι πολύ αργός. Μάλλον δεν θα μειώσει τα επιτόκια σήμερα. Έχει κάνει κακή δουλεία. Θα έπρεπε να είχε μειώσει τα επιτόκια κατά 2 μονάδες», είπε ο Τραμπ, προσθέτοντας ότι «αν η Fed μείωνε τα επιτόκια, θα δανειζόμασταν πολύ φθηνότερα».
Διαβάστε επίσης:
Τραμπ: Δεν αποκλείει χτύπημα στο Ιράν – «Έχουν πολλά προβλήματα και θέλουν να διαπραγματευτούν»
Στη διαμάχη Τραμπ-Πάουελ και ο Βανς: «Κακοδιαχείριση από τη Fed στο θέμα των επιτοκίων»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- SNB: Αμετάβλητα στο 0% τα επιτόκια – Σήμα για παρεμβάσεις στο ελβετικό φράγκο
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η εμπιστοσύνη χτίζεται με το να τηρείς τις δεσμεύσεις και να φέρνεις αποτελέσματα
- ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, μιλά στο mononews.gr για τη δυναμική του αγώνα, το οικονομικό του αποτύπωμα και τη διεθνή προβολή της Ελλάδας
- Πιερρακάκης: Η Ευρώπη πρέπει να αξιοποιήσει τις αποταμιεύσεις της για χρηματοδότηση άμυνας, καινοτομίας και ψηφιακών υποδομών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.