ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, θα βρίσκεται, σήμερα Παρασκευή, στην Ουάσινγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ομόλογο του ‘Αντονι Μπλίνκεν.
Ο Τούρκος υπουργός μεταβαίνει στις ΗΠΑ ως μέλος της Ομάδας Επαφής για τη Γάζα του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας και του Αραβικού Συνδέσμου, μαζί με τους υπουργούς Εξωτερικών των άλλων χωρών που συμμετέχουν στο σχήμα.
Σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, ο Χακάν Φιντάν θα έχει επιπλέον και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του.
Στην Ομάδα Επαφής για τη Γάζα, εκτός από τον Τούρκο υπουργό, συμμετέχουν οι υπουργοί Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Αρχής, της Αιγύπτου, της Ινδονησίας, του Κατάρ, της Νιγηρίας, της Σαουδικής Αραβίας και της Ιορδανίας. Οι επτά υπουργοί Εξωτερικών θα μεταβούν την Παρασκευή στον Καναδά.
Διαβάστε επίσης:
Χρηματιστήριο: Ποιοι πούλαγαν HelleniQ Energy
GALAXY COSMOS MEZZ: Επιστροφή κεφαλαίου 0,1064 ανά μετοχή – Στις 20 Δεκεμβρίου η έναρξη καταβολής
Αυγενάκης: Στα 21,1 εκατ. ευρώ το εγκεκριμένο ποσό για το Leader της «Αιτωλικής Αναπτυξιακής»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛ.ΑΣ: Δεν υπάρχει πιθανότητα παραποίησης στα βίντεο από τα Τέμπη – Οποιαδήποτε αντίθετη αναφορά σκοπεύει σε αποπροσανατολισμό
- Διονύσης Καλογεράς: Η f society συμμετέχει στην DEFEA με το βλέμμα στραμμένο και στη ναυτιλία
- Αυξημένη κίνηση στην Αττική Οδό – Σε ποιους δρόμους υπάρχουν καθυστερήσεις
- Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο πλοίο Blue Star 1 – Δόθηκε εντολή εκκένωσης του πλοίου
