ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκπρόσωποι της Τουρκίας, της Ρωσίας, της Ουκρανίας και των Ηνωμένων Εθνών θα έχουν αύριο Παρασκευή, 5 Μαΐου, μια συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη, σε τεχνικό επίπεδο για να συζητήσουν τη συμφωνία της Μαύρης Θάλασσας, που αφορά την εξαγωγή ουκρανικών σιτηρών, ανακοίνωσε απόψε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ.
Η συζήτηση αυτή θα γίνει μία εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των υφυπουργών Άμυνας των τριών χωρών. Ο Ακάρ πρόσθεσε ότι η Άγκυρα συνεχίζει τις προσπάθειές της ώστε να παραταθεί η συμφωνία, η οποία λήγει στις 18 Μαΐου.
Διαβάστε επίσης:
Βέλγιο: Επτά συλλήψεις υποστηρικτών του ISIS που ετοίμαζαν τρομοκρατική επίθεση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Ο στρατός έλαβε εντολή να σταματήσει τις συγκρούσεις με τη Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο
- Τραμπ: «Δεν θα υπάρχουν διόδια στο Ορμούζ, εκτός αν επιβληθούν υπέρ των ΗΠΑ»
- Προς οριοθέτηση βαίνει η πυρκαγιά στην Εύβοια
- Δήμητρα Κούστα-Άννα Βίσση: Λαμπερή εμφάνιση στην εκδήλωση του Peter Marino στο Landmark
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.