ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετικοί στην Covid-19 διαγνώσθηκαν ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε και η βασίλισσα της Δανίας Μαργαρίτα ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα των δύο χωρών.
Ο Φελίπε εξετάστηκε και βρέθηκε θετικός στη νόσο νωρίτερα σήμερα, αφού εμφάνισε ήπια συμπτώματα κατά τη διάρκεια της νύχτας και θα παραμείνει σε απομόνωση για επτά ημέρες, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το παλάτι.
«Η γενική κατάσταση της υγείας της Αυτού Μεγαλειότητος είναι καλή και θα συνεχίσει να ασκεί τις θεσμικές του δραστηριότητες από την κατοικία του», υπογράμμισε η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι η βασίλισσα Λετίθια και η κόρη τους, η πριγκίπισσα Σοφία, δεν παρουσίασαν συμπτώματα.
Η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας επίσης διαγνώσθηκε θετική στον ιό παρουσιάζοντας και αυτή μόνο ήπια συμπτώματα, ανέφερε η βασιλική αυλή.
Η 81χρονη βασίλισσα, στον θρόνο για μισό αιώνα, ακύρωσε τις προγραμματισμένες χειμερινές διακοπές της στη Νορβηγία που αναμένονταν να ξεκινήσουν σήμερα και βρίσκεται σε απομόνωση σε μια πτέρυγα του Ανακτόρου Αμάλιενμποργκ στο κέντρο της Κοπεγχάγης.
Διαβάστε επίσης:
Εντυπωσιακή η βασίλισσα Λετίθια – Με τις κόρες της και τον Φελίπε σε μουσικό event
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σαουδική Αραβία: Επαναπατρισμός για ακόμη 90 Έλληνες – Αναμένεται να φτάσουν το βράδυ
- Ιράν: Υπόσχεται να συνεχίσει «εντατικά» τα πλήγματα, εκρήξεις σε χώρες του Κόλπου
- ΗΑΕ: Νεκρός οδηγός στο Ντουμπάι, θραύσματα από αναχαίτιση πυραύλου έπεσαν στο αυτοκίνητό του
- Τραμπ: Πώς παρέκαμψε το Κογκρέσο και πούλησε 12.000 βόμβες στο Ισραήλ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.