• Διεθνής πολιτική

    Θετική στην COVID-19 και η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου

    • NewsRoom


    Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Κέιλι ΜακΕνάνι ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι βρέθηκε θετική στο κορονοϊό, μόλις τρεις ημέρες αφότου ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ενημέρωσε ότι διαγνώσθηκε θετικός και μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ.

    «Αφού είχα επανειλημμένως αρνητικά αποτελέσματα στις εξετάσεις για την Covid-19, κάθε ημέρα από την Πέμπτη, διαγνώστηκα θετική σήμερα στην Covid-19, χωρίς να έχω εκδηλώσει συμπτώματα», έγραψε σε μήνυμά της στο Twitter, όπου διευκρίνισε ότι μπήκε σε καραντίνα. Ωστόσο, η ΜακΕνάνι τόνισε ότι η ιατρική ομάδα του Λευκού Οίκου δεν έχει καταγράψει κανένα μέλος του Τύπου ως στενή επαφή της. Επίσης επεσήμανε ότι δεν είχε καμία ενημέρωση ότι η Χόουπ Χικσ βρέθηκε θετική την Πέμπτη, όταν παραχώρησε συνέντευξη Τύπου προς τους δημοσιογράφους.

    «Επιπλέον, σαφώς δεν είχα καμία γνώση της διάγνωσης της Χόουπ Χικς πριν από τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησα την Πέμπτη», τόνισε χαρακτηριστικά αναφερόμενη στη σύμβουλο του Ντόναλντ Τραμπ, η θετική διάγνωση της οποίας έγινε γνωστή την περασμένη Πέμπτη, λίγες ώρες προτού ο Τραμπ γνωστοποιήσει ο ίδιος ότι εκείνος και η σύζυγός του επίσης προσβλήθηκαν από τον νέο κορονοϊό.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ