• Διεθνής πολιτική

    Θα αντέξει Hillary Clinton τα χτυπήματα του Trump για το παρελθόν του Bill;

    • NewsRoom


    Όσο και αν η Hillary Clinton προσπαθεί να φανεί ψύχραιμη όταν το θέμα έρχεται στις απιστίες του Μπιλ δεν το καταφέρνει πάντα.Είναι, αλήθεια, ένα αγκάθι στην προεκλογική της εκστρατεία που γνώριζε ότι θα την πληγώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά πήρε το ρίσκο της.Το θέμα θα ήταν πολύ πιο εύκολο εάν είχε να αντιμετωπίσει μία αγενή ερώτηση από έναν δημοσιογράφο αλλά όταν Donald Trump έχει βασίσει τη διαφημιστική του καμπάνια στα χτυπήματα κάτω από τη μέση όλων των πολιτικών του αντιπάλων ακόμα και μέσα από το ίδιο του το κόμμα, η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου.

    Και να φανταστεί κανείς ότι είμαστε ακόμα στην κούρσα για το χρίσμα.Φανταστείτε να φτάσουμε και στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο. Ο μοχθηρός και υποχθόνιος Ρεπουμπλικανός υποψήφιος έχει ξεθάψει σχεδόν όλες τις ερωτικές ατασθαλίες του Bill Clinton και φρεσκάρει τη μνήμη των ψηφόφορων όπου χρειάζεται. H Hillary Clinton σε πρόσφατη συνέντευξη στο Boston Globe δήλωσε σίγουρη ότι οι ψηφοφόροι θα  μείνουν ανεπηρέαστοι από αυτή τη γραμμή επίθεσης.

    « Είναι ένα θέμα που οι Ρεπουμπλικάνοι εδώ και καιρό προσπαθούν να το μετατρέψουν σε πολιτικό χρυσάφι προς όφελος τους. Δεν τους βγαίνει όμως» εκτίμησε η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών. Αν θέλουν να περνάνε την ώρα τους συζητώντας αυτές τις ιστορίες , είναι δικαίωμά τους.Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι ένα θέμα που απασχολεί πραγματικά τους Αμερικανούς στην καθημερινότητα τους» συμπλήρωσε η κυρία Clinton.

    «Σε κάθε περίπτωση, είπε με έμφαση η πρώην υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, «ο κόσμος, οι ψηφοφόροι έχουν σχηματίσει άποψη για τα γεγονότα- με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- και είναι στο χέρι τους να αποφασίσουν».

     Hillary Clinton Says Voters Won't Be Distracted By Bill Clinton's Sexual Indiscretions

    Η αλήθεια είναι ότι αν και οι «ανάρμοστες» σχέσεις του Bill Clinton φαίνεται να είχαν ξεχαστεί τόσο από τον κόσμο όσο και από τα αμερικανικά ΜΜΕ τώρα πυροδοτούνται συνεχώς από τον Donald Trump

    Tην περασμένη εβδομάδα ο Donald Trump δημοσιοποίησε video στο Instagram βάζοντας στην ίδια κατηγορία , τον πρώην Ρεπουμπλικανό Anthony Weiner – o οποίος είχε ανάρμοστες σχέσεις μέσω διαδικτύου με ανήλικες γεγονός που του στοίχισε την πολιτική του καριέρα – αλλά και με τον Bill Cosby, o οποίος κατηγορείται για πολλούς βιασμούς και σεξουαλικές κακοποιήσεις γυναικών.

    Η απόφαση του Trump να παίξει με το παρελθόν του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, δεν έχει μοναδικό στόχο να φέρει σε δύσκολη θέση τη Hillary Clinton. Πιο πολύ, χρησιμοποιεί την πολύπλοκη σχέση των Clinton για να στηρίξει το επιχείρημα ότι εκείνος σέβεται περισσότερο τις γυναίκες από εκείνη που προαλείφεται για να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ.

    «Η Clinton δεν είναι θύμα , είναι συνένοχος.Συνεργάστηκε μαζί του» δήλωσε ο Trump την Κυριακή στο Fox News. «Συγκάλυψε τα εγκλήματά του ενώ κάποιες γυναίκες κυριολεκτικά καταστράφηκαν μετά από αυτό,» επισήμανε με έμφαση ο πολυεκατομυριούχος επιχειρηματίας.

    Την περασμένη Τετάρτη , η συνταξιούχος νοσοκόμα Juanita Broaddrick άρχισε να θυμάται στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter τις στιγμές που – όπως ισχυρίζεται- στιγμάτισαν τη ζωή της.Μάλιστα σε μία από τις αναρτήσεις της κατηγορεί ευθέως τη Hillary Clinton ότι προσπάθησε να τη φιμώσει.

    «Ήμουν 35 χρονών όταν ο Bill Clinton, ως εισαγγελέας του Άρκανσο, με βίασε και η Hillary προσπάθησε να με φιμώσει. Είμαι 73 και δεν το έχω ξεπεράσει,» λέει χαρακτηριστικά

    Υπάρχουν πολύ ξεκάθαρες διαφοροποιήσεις μεταξύ εμού και του Trump.Μπορεί να λέει ό,τι θέλει για μένα, είπε η Hillry Clinton, σε εκπομπή του CBS.. Δεν πρόκειται να αφήσω αυτόν ή οποιοδήποτε άλλο Ρεπουμπλικανό να υποδαυλίσει την πρόοδο που έχουν κάνει οι γυναίκες.Είναι πολύ σκληρός ο αγώνας που έδωσα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και να λέω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ μας»

    Παίζοντας τώρα το νέο του ρόλο ως υπερασπιστής των γυναικών θα πρέπει να σκεφτεί όμως ότι όπως έχει μνήμη και εκείνος , έχουν μνήμη και οι υπόλοιποι. Ο τρείς φορές νυμφευμένος μεγιστάνας star reality show έχει αποκαλέσει πολλές φορές τις γυναίκες “Bibo” ή αηδιαστικά ζώα και έχει δώσει άπειρες διαλέξεις σε πλούσιους άνδρες να μην πέσουν θύματα άπληστων γυναικών που θέλουν μόνο τα λεφτά τους. Έχει πολλάκις αναφέρει πως ό,τι καταφέρνει μια γυναίκα στη ζωή της , το κάνει με το σώμα και το sex appeal της.

    Παρά το γεγονός όμως ότι είναι ρατσιστής και σεξιστής πάει πολύ καλά στις δημοσκοπήσεις και όπως είχε πει σε πολύ παλαιότερη συνέντευξη του στο Esquire το 1991 “ Πραγματικά , δεν έχει σημασία τι λένε ή γράφουν για σένα όσο έχεις ακόμα έναν νέο και όμορφο πισινό!

     Hillary Clinton Says Voters Won't Be Distracted By Bill Clinton's Sexual Indiscretions



    ΣΧΟΛΙΑ