ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ στην έδρα της Συμμαχίας στις Βρυξέλλες στο περιθώριο της Συνόδου των αρμόδιων υπουργών.
Η συνάντηση διήρκησε 22 λεπτά και στο τραπέζι βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια και την ειρήνη.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε την συνδρομή της Ελλάδας στον πόλεμο της Ουκρανίας και καταδίκασε κάθε αναθεωρητισμό που προκαλεί αποσταθεροποίηση στην Ευρώπη.
Όσον αφορά πιθανή συνάντηση μεταξύ του Έλληνα Υπουργού και του Τούρκου ομολόγου του, Χουλουσί Ακάρ, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει πρόθεση από την τουρκική πλευρά, ωστόσο η ελληνική πλευρά ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει.
Διαβάστε επίσης
Λευκός Οίκος: «Απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ η Ρωσία και η Κίνα»
IAEA: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
Λιζ Τρας: Μπαίνει πλαφόν στα έσοδα των παραγωγών ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λίβανος: Ο Αμερικανός απεσταλμένος κάλεσε το Ισραήλ να τηρήσει τις δεσμεύσεις του βάσει της συμφωνίας εκεχειρίας
- Wegovy: Πράσινο φως από ΗΠΑ για θεραπεία ηπατικής νόσου – Άλμα 5% για τη μετοχή της Novo Nordisk
- Public: Ολοκληρωμένες λύσεις για τη φοιτητική ζωή, 4πλό όφελος και ένας «Ακραίος» διαγωνισμός
- Χαλάνδρι: Δολοφονία γυναίκας – Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
