ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Είναι γνωστό ότι θα στείλουμε στην Ουκρανία σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας Samp-T, το οποίο μας ζητήθηκε από το Κίεβο. Δεν πρόκειται για μυστικό», δήλωσε απόψε ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι, μιλώντας στη δημόσια ραδιοφωνία της Rai.
O επικεφαλής της ιταλικής διπλωματίας συμπλήρωσε ότι «η κυβέρνηση της Ρώμης εργάζεται για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου» και υπενθύμισε ότι «η Ιταλία κατέστησε σαφές πως δεν πρόκειται να στείλει στρατιώτες της στην Ουκρανία και ότι τα ιταλικά όπλα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ρωσικό έδαφος».
Ο Ταγιάνι επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Ιταλός υπουργός Άμυνας Γκουίντο Κροζέτο «σκέφτεται να άρει το απόρρητο το οποίο καλύπτει το στρατιωτικό υλικό που η χώρα του παραδίδει στην Ουκρανία».
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Σαμοθράκη: Νεκρός 44χρονος ψαροντουφεκάς που παρασύρθηκε από ταχύπλοο
Μητσοτάκης: Η Ελλάδα από αφίσα των προβλημάτων της ευρωζώνης έγινε παράδειγμα προς μίμηση
ΗΠΑ: Η Lufthansa θα καταβάλει 775 εκατομμύρια δολάρια για ακυρώσεις πτήσεων λόγω Covid
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Viohalco: 200 εκατ. ευρώ εισέπραξε σε 1,5 χρόνο από τα placements της Cenergy
- Επενδύσεις 120 εκατομμυρίων από Fraport – Κοπελούζο – Κωνσταντακόπουλο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας
- Γιώργος Χατζημάρκος στο mononews: Πώς το Νότιο Αιγαίο έγινε διεθνές success story και μαγνήτης επενδύσεων δισεκατομμυρίων
- Μήτσης: Το πρώτο βήμα για τη μετατροπή του Μεγάρου Σλήμαν σε ξενοδοχείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.