ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο(ΔΝΤ) και οι ουκρανικές αρχές κατέληξαν σε συμφωνία που θα δώσει στην Ουκρανία πρόσβαση σε περίπου 1,1 δισ. δολάρια από το πρόγραμμα βοήθειας, ανέφερε το ΔΝΤ σε ανακοίνωσή του την Τρίτη.
Το εκτελεστικό συμβούλιο του ΔΝΤ πρέπει να εγκρίνει τη συμφωνία, και μετά την επικύρωση το συνολικό ποσό που θα έχει δοθεί στην Ουκρανία στο πλαίσιο του προγράμματος θα ανέρχεται στα 9,8 δισ. δολάρια.
Διαβάστε επίσης:
Κοινή δήλωση 6 κρατών: Η Ρωσία επιτίθεται συστηματικά στην ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική ασφαλείας
Ουκρανία: Πραγματοποίησε το πρώτο χτύπημα με πύραυλο ATACMS σε ρωσικό έδαφος
Βλαντίμιρ Πούτιν: Υπέγραψε διάταγμα για ευρύτερη χρήση των πυρηνικών όπλων από τη Ρωσία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μέτσολα για ανταγωνιστικότητα: «Η Ευρώπη έχει ένα στενό παράθυρο ευκαιρίας»
- «Λούστηκαν» στα δώρα ο Μητσοτάκης και οι υπουργοί του από τον Ερντογάν – Φάτνη, βάζα, χαλιά, πίνακες και ξίφη
- Μελόνι: «Στην Ευρώπη υπάρχει μια ιταλογερμανική ατμομηχανή, αλλά δεν αποκλείουμε κανέναν»
- Κόντρα Κωνσταντοπούλου – Γεωργιάδη στη Βουλή: «Άθλιο υποκείμενο» – «Σε 3 χρόνια την έφτυσε το 40% των βουλευτών της» (upd)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.