ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στόλτενμπεργκ: Η Ελλάδα και η Τουρκία είναι δύο πολύτιμοι και σημαντικοί Σύμμαχοι, που συμβάλλουν στην κοινή άμυνα και ασφάλεια
Το ΝΑΤΟ δεν βλέπει αποχώρηση των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία και περιμένει «πρόσθετες επιθετικές ενέργειες», όπως είπε την Πέμπτη ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.
Οι ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία δεν αποσύρονται αλλά ανασυντάσσονται, δήλωσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ, σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις της Μόσχας για μείωση των στρατιωτικών επιχειρήσεων γύρω από το Κίεβο, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters.
«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι ρωσικές μονάδες δεν αποσύρονται αλλά ανασυντάσσονται. Η Ρωσία προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί, να ανεφοδιαστεί και να ενισχύσει την επίθεσή της στην περιοχή του Ντονμπάς», δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες.
«Παράλληλα, η Ρωσία διατηρεί την πίεση στο Κίεβο και άλλες πόλεις. Επομένως, μπορούμε να αναμένουμε περαιτέρω επιθετικές ενέργειες, που θα προκαλέσουν ακόμη περισσότερα δεινά».
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Η IAEA θα αναλάβει την εποπτεία των πυρηνικών σταθμών του Τσερνόμπιλ και της Ζαπορίζια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ για αίθουσα χορού Λευκού Οίκου: Το έργο προχωρά ταχύτερα από το χρονοδιάγραμμα, στα 400 εκατ. δολάρια το κόστος
- Bayer: Deal έως 2,45 δισ. δολάρια για την Perfuse Therapeutics
- Μητσοτάκης: «Στα Στενά του Ορμούζ πρέπει να επιστρέψουμε στο προηγούμενο status quo»
- Τουρκία: Εντάσσεται στις ελίτ στρατιωτικές δυνάμεις με προγραμματισμένη δοκιμή διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.