ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Ελλάδα για επίσημη επίσκεψη βρίσκονται από σήμερα έως τις 2 Νοεμβρίου ο βασιλιάς της Ολλανδίας, Βίλεμ-Αλέξανδρος, και η βασίλισσα Μάξιμα.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, θα συναντηθεί αύριο, παρουσία της υφυπουργού, Σοφίας Βούλτεψη, με τον Ολλανδό ομόλογό του, Έρικ Βαν ντερ Μπεργκ.
Στη συνέχεια η ολλανδική αντιπροσωπεία θα ξεναγηθεί στο Μουσείο Μπενάκη και την έκθεση με θέμα «Μικρά Ασία: Λάμψη – Καταστροφή – Ξεριζωμός – Δημιουργία» η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας.
Την Τρίτη η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, παρουσία του κ. Μηταράκη, θα υποδεχθεί το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας στο 2ο Γενικό Λύκειο Αθηνών «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», όπου και θα παρακολουθήσουν κοντσέρτο που διοργανώνεται από την ελληνοολλανδική ΜΚΟ “Connect by Music”.
Στη συνέχεια ο βασιλιάς της Ολλανδίας με τον κ. Μηταράκη θα επισκεφτούν τη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων «Νήσος» ενώ η βασίλισσα της Ολλανδίας με την κ. Βούλτεψη θα μεταβούν στη Δάφνη στον ομώνυμο ξενώνα ασυνόδευτων κοριτσιών.
Διαβάστε επίσης:
Γ. Τσακίρης στο mononews.gr: Οι δύο νέες προσκλήσεις ενίσχυσης ΜμΕ ύψους €1 δισ. είναι μόνο η αρχή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Σε νέα χαμηλά μέρας, βουτιά σε τράπεζες και blue chips
- Φόβος; Ποιος φόβος; Η Barclays ανεβάζει τον πήχυ για τον S&P
- NYT: Η Σαουδική Αραβία πιέζει τον Τραμπ να συνεχίσει τον Πόλεμο – Το Ριάντ βλέπει μια «ιστορική ευκαιρία» για αναδιαμόρφωση της περιοχής
- Έκτακτο: Διαψεύδονται οι φήμες για Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 1,5 δις της ΔΕΗ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.