Διεθνής πολιτική

Στην Αθήνα την Παρασκευή ο Μπένι Γκαντζ – Συνάντηση με Παναγιωτόπουλο

  • NewsRoom
Μπένι Γκαντς

Μπένι Γκαντς


Επίσκεψη στην Ελλάδα για θέματα πολιτικής και ασφάλειας, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή o υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Μπένι Γκαντζ (Benny Gantz), όπως κάνει γνωστό η ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα μέσω Twitter.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Μπένι Γκαντζ θα συναντηθεί με τον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο. Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει, επίσης, κατάθεση στεφάνου σε επίσημη τελετή στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Αθήνα.

Κατά την επίσκεψή του, σύμφωνα με την ισραηλινή πρεσβεία, ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ θα γίνει δεκτός με τιμητική φρουρά στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας στην Αθήνα και θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και διευρυμένη με τους συνεργάτες τους. Θα ακολουθήσει κοινή δήλωση των δύο υπουργών στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, προστίθεται.

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, όπως γνωστοποιείται, θα συνοδεύεται από αξιωματούχους του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας, τον πρεσβευτή του Ισραήλ στην Ελλάδα Νόαμ Κατς και τον στρατιωτικό ακόλουθο στην Αθήνα, συνταγματάρχη Tal Wallenberg.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Δριμύ κατηγορώ Μενέντεζ κατά Ερντογάν: Δεν θα εγκρίνω την πώληση κανενός F-16 στην Τουρκία

Πεντάγωνο: «Έγκλημα πολέμου» οι ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

ΗΠΑ: Ο Μιτς Μακόνελ επανεξελέγη επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη ΓερουσίαΣΧΟΛΙΑ