Η είσοδος του σπιτιού του Βρετανού πρωθυπουργού Κιρ Στάρμερ υπέστη ζημιές από πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες. Κανείς δεν τραυματίστηκε αλλά η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και διεξάγει έρευνες.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας αναφέρει: «Τη Δευτέρα 12 Μαΐου στις 1:35 π.μ., η αστυνομία ειδοποιήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου για πυρκαγιά σε οικία. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο.

1

Προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο του ακινήτου. Κανείς δεν τραυματίστηκε. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται. Αστυνομικοί βρίσκονται στην τοποθεσία μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες»

Αξίζει να σημειωθεί πως η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγες μόλις ώρες πριν από τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Βρετανός πρωθυπουργός για τη Λευκή Βίβλο του μεταναστευτικού.

 

Διαβάστε επίσης 

Παύλος Μαρινάκης: Όσο και να προσπαθούν να διαδώσουν τα ψέματά τους, η αλήθεια θα κερδίζει

Τραμπ: Εμποδίσαμε πυρηνική σύρραξη μεταξύ της Ινδίας και του Πακιστάν

Η Mariah Carey επιλέγει Celia Kritharioti για την παγκόσμια περιοδεία της “The Celebration of Mimi”!