ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σοϊγκού δήλωσε σε κατασκευαστές στρατιωτικού εξοπλισμού να «σταματήσουν να χαζολογούν» και να αυξήσουν περαιτέρω την παραγωγή πυραυλικών συστημάτων πυροβολικού.
Ο Σοϊγκού επισκέφτηκε εργοστάσια παραγωγής όπλων στο Γεκατερίνμπουργκ στα Ουράλια και δήλωσε ότι η Ρωσία αυξάνει την παραγωγή πυραύλων αντιαεροπορικής άμυνας ύστερα από σειρά ουκρανικών επιθέσεων με drones με στόχο πόλεις και ενεργειακές υποδομές.
Σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από την ιστοσελίδα RBC σήμερα από την περιοδεία του Σοϊγκού σε εργοστάσια, ο υπουργός επέκρινε τη διοίκηση ενός εργοστασίου για το ότι δεν παρήγαγε αρκετά πυραυλικά συστήματα πυροβολικού.
«Ακούστε, σταματήστε να χαζολογάτε, παιδιά. Αρχίσαμε να ασχολούμαστε με αυτό το 2022. Θα έπρεπε να είχαμε αυτές τις μηχανές να δουλεύουν στο φουλ το 2023», δήλωσε στους επικεφαλής του εργοστασίου.
«Θα ήθελα να έχω εντός μίας εβδομάδας μια συγκεκριμένη πρόταση για το πώς θα φθάσουμε τους δείκτες που όρισε ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν…αυτό πρέπει να γίνει, διότι όλες αυτές οι παραγγελίες συνδέονται με τις επιδόσεις πολύ συγκεκριμένης δουλειάς στο πεδίο της μάχης», δήλωσε.
Ο επικεφαλής της μονάδας δήλωσε ότι το εργοστάσιο έχει ήδη εξαπλασιάσει την παραγωγή τα τελευταία δύο χρόνια.
Η Ρωσία έχει θέσει την οικονομία σε καθεστώς πολέμου, με τα εργοστάσια αμυντικού στρατιωτικού εξοπλισμού να λειτουργούν σε 24ωρη βάση για να καλύψουν τις ανάγκες των στρατευμάτων στην Ουκρανία.
Διαβάστε επίσης:
Μπορέλ: «Ασπίδες» θα ονομάζεται η ευρωπαϊκή επιχείρηση κατά των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα
Γεωργιάδης για F-35 στην Τουρκία: Η δήλωση Νούλαντ δεν σημαίνει ότι θα τα πάρουν
Δένδιας: Προτείνει τη Λάρισα για στρατηγείο της επιχείρησης στην Ερυθρά Θάλασσα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρίση στη Μέση Ανατολή: Πώς επηρεάζει την αγορά και τον Έλληνα καταναλωτή; Οι ειδικοί απαντούν
- Τραμπ: «Για πλάκα» μπορεί να πλήξουμε μερικές φορές ακόμη το νησί Χαργκ του Ιράν – Δεν είμαστε έτοιμοι για συμφωνία
- Έ. Χουλιάρα (AstraZeneca): Καινοτομία υπό «διωγμό» – Το χρηματοδοτικό κενό του 1 δισ. και ο κίνδυνος των αποσύρσεων
- Ελένη Γερουλάνου: Η Εθνική Πινακοθήκη με αριθμούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.