ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επιθυμεί ν’ ακούσει από τα δικαστήρια πως να χρηματοδοτήσει τις παροχές τροφίμων (SNAP ) για τους Αμερικανούς που τις έχουν ανάγκη και οι πληρωμές θα μπορούσαν ν’ αρχίσουν από την Τετάρτη, όπως διέταξε ένας Αμερικανός δικαστής, δήλωσε σήμερα ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ.
Σε ερώτηση αν μία τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να δρομολογηθεί για να εφαρμοστεί η παραπάνω δικαστική απόφαση σχετικά με την έναρξη μέρους των πληρωμών την Τετάρτη, ο Μπέσεντ απάντησε “θα μπορούσε”.
Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών δήλωσε επίσης, στην εκπομπή “State of the Union” του CNN, ότι η κυβέρνηση Τραμπ δεν θα ασκήσει έφεση στην αναφερόμενη δικαστική απόφαση.
Διαβάστε επίσης:
Propeller Club Πειραιά: Παρών στην πρώτη εκδήλωση της Πρέσβη Kimberly Guilfoyle
Μπενιαμίν Νετανιάχου: Η Χαμάς διατηρεί δυνάμεις σε δύο σημεία στη Γάζα
Αίγυπτος: Φαραωνική τελετή στα εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Νέα μείωση επιτοκίων στο 16% εν μέσω φόβων για αναζωπύρωση του πληθωρισμού
- DBRS: Σταθερή αναπτυξιακή τροχιά για την Ελλάδα και μετά το 2025 – Τι προβλέπει για το 2027
- Ζελένσκι: Δεν βλέπω τον λόγο για «αναθεώρηση» του Συντάγματος ώστε το Κίεβο να εγκαταλείψει τον στόχο ένταξης στο ΝΑΤΟ
- ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση