ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι είχε σήμερα διμερή συνάντηση με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς, στο περιθώριο της άτυπης συνόδου κορυφής της Γρανάδας, στην Ισπανία.
Πιο αναλυτικά, σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης υπογραμμίζεται:
«Η Ιταλίδα πρωθυπουργός και ο Γερμανός καγκελάριος συζήτησαν τα κύρια ευρωπαϊκά θέματα που αποτέλεσαν το αντικείμενο της Συνόδου με ιδιαίτερη αναφορά στη μεταναστευτική κρίση και εξέφρασαν ικανοποίηση για την συμφωνία που επετεύχθη στις Βρυξέλλες επί του κανονισμού «Κρίση και ανωτέρα βία».
Οι δυο ηγέτες διαπίστωσαν το εξαιρετικό επίπεδο της συνεργασίας μεταξύ Ρώμης και Βερολίνου και συμφώνησαν να συναντηθούν στο Βερολίνο, στα τέλη Νοεμβρίου, για την ιταλο-γερμανική διακυβερνητική διάσκεψη».
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν παρακολουθεί απλώς τις εξελίξεις, αλλά τις διαμορφώνει
Μπάιντεν: Αναμένεται να συναντηθεί με τον Σι Τζινπίνγκ τον Νοέμβριο στο Σαν Φρανσίσκο
Ρωσία: Εξετάζει ενδεχόμενη έξοδό της από τη διεθνή συνθήκη απαγόρευσης πυρηνικών δοκιμών
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Τα κέρδη-ρεκόρ του 2025 και ο στόχος για αύξηση 11% στα κέρδη ανά μετοχή το 2026
- H σύναξη των πρέσβεων, οι δίμετροι εύζωνες και τα μπιφτεκάκια, τα κόκκινα τρουφάκια, τα 3 χρόνια από τα Τέμπη, τι ήθελε ο Γεραπετρίτης στο FBI
- Τέμπη, τρία χρόνια μετά: Συγκλονιστικές μαρτυρίες στο mononews από δύο γυναίκες που σώθηκαν εκείνη τη μοιραία νύχτα
- Israel Englander: Το διαζύγιο του «mr Millennium» που έδωσε 1 δις δολάρια στη σύζυγό του – Τον εγκατέλειψε… για μια άλλη γυναίκα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.