ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Μιχαΐλο Ποντολιάκ, σύμβουλος της ουκρανικής προεδρίας, τόνισε μέσω Twitter, αναφερόμενος στις αντιφατικές πληροφορίες για έκρηξη ή πυρκαγιά σήμερα που προκάλεσε ζημιές στη γέφυρα η οποία συνδέει τη ρωσική ενδοχώρα με την κατεχόμενη ουκρανική χερσόνησο της Κριμαίας, ότι αυτή είναι μόνο «η αρχή», χωρίς ωστόσο να πει άμεσα πως η Ουκρανία αναλαμβάνει την ευθύνη.
«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί, οτιδήποτε κλεμμένο πρέπει να επιστραφεί στην Ουκρανία, η Ρωσία πρέπει να εκδιωχθεί από οτιδήποτε κατέχει», ανέφερε ο Μιχαΐλο Ποντολιάκ.
Crimea, the bridge, the beginning. Everything illegal must be destroyed, everything stolen must be returned to Ukraine, everything occupied by Russia must be expelled. pic.twitter.com/yUiSwOLlDP
— Михайло Подоляк (@Podolyak_M) October 8, 2022
Διαβάστε επίσης
Από ανατίναξη φορτηγού η έκρηξη στη γέφυρα που συνδέει Ρωσία – Κριμαία
Ουκρανία: Ο Ζελένσκι αρνείται πως αξίωσε προληπτικά πλήγματα στη Ρωσία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ για Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: «Δεν θα αποκαλύψω τα σχέδιά μου» – Καμία απόφαση ακόμη για χερσαία επιχείρηση
- Βενεζουέλα-Κίνα: Νέο deal πετρελαίου 1 εκατ. βαρελιών μετά τη χαλάρωση των αμερικανικών κυρώσεων
- ΠΑΣΟΚ: Αντιδράσεις για την συμπερίληψη Πελεγρίνη στη δεύτερη λίστα διεύρυνσης
- Ο Βαγγέλης Κορακάκης διαψεύδει πως εντάσσεται στο ΠΑΣΟΚ – «Νόμιζα πως θα παίξουμε σε κάποια μουσική εκδήλωση του κόμματος, εγώ είμαι ΚΚΕ»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.