ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Κίνα και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να αυξήσουν την επικοινωνία και να εμβαθύνουν τη συνεργασία, καθώς η παγκόσμια κατάσταση καθίσταται όλο και περισσότερο περίπλοκη και ταραχώδης, δήλωσε σήμερα ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ σε συνάντησή του με τον πορτογάλο πρωθυπουργό Λουίς Μοντενέγκρο στο Πεκίνο.
Η Κίνα είναι πρόθυμη να συνεργασθεί στενά με την Πορτογαλία στο πλαίσιο πολυμερούς συνεργασίας για να διαφυλάξουν το σύστημα του ελεύθερου εμπορίου και να προωθήσουν ένα περισσότερο δίκαιο και λογικό σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης, δήλωσε ο Σι, σύμφωνα με το κρατικό κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα (Xinhua).
Διαβάστε επίσης:
Νορβηγία: Σε 2η θητεία οδεύει ο Γκαρ Στέρε – Η συμμαχία των Εργατικών κερδίζει τις εκλογές
Μέτρα Μητσοτάκη και αοριστίες αντιπολίτευσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- BYD: Αύξηση 22% οι πωλήσεις τον Ιούλιο – Ο ετήσιος στόχος παραμένει δύσκολος
- Washington Post: Ο πόλεμος στο Ιράν αποδυναμώνει τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ – Δεν μπορούν πλέον να προστατεύσουν το Ισραήλ
- Θεσσαλονίκη: Κλείνει το βράδυ η Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδός λόγω των εργασιών για το Flyover
- Φωτιά στο Ρέθυμνο: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο υπεύθυνος λειτουργίας του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.