ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σχεδόν 10.000 άνθρωποι προσφέρθηκαν εθελοντικά να στρατολογηθούν για την επίθεση στην Ουκρανία, τις τελευταίες 24 ώρες, μετά την ανακοίνωση του Βλαντίμιρ Πούτιν για μερική επιστράτευση, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό γενικό επιτελείο.
«Κατά την πρώτη ημέρα της μερικής επιστράτευσης, περίπου 10.000 πολίτες πήγαν από μόνοι τους σε τμήματα της στρατιωτικής αστυνομίας, χωρίς να περιμένουν την κλήση τους», τόνισε στο πρακτορείο Interfax ο Βλαντιμίρ Τσιμλιάνσκι, εκπρόσωπος του επιτελείου.
Διαβάστε επίσης
Προκλητικός Λαβρόφ: Παρουσιάζετε μια διαστρεβλωμένη εικόνα, καλύπτετε τα εγκλήματα του Κιέβου
Ξεκινούν αύριο τα δημοψηφίσματα στην Ουκρανία – Τι λένε οι φιλορωσικές αρχές
Αεροδρόμια Ρωσίας: Γίνονται έλεγχοι στους άνδρες που αναχωρούν από τη χώρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζόρτζια Μελόνι: Έπεσε θύμα deepfake που την δείχνει να ποζάρει με εσώρουχα
- Νέα Υόρκη: Ο Δήμαρχος Ζόχραν Μαμντάνι φιλοξενεί δεξίωση για την Ελληνική Ανεξαρτησία
- TEN (Νίκος Τσάκος): Στις 28 Μαΐου θα δώσει μέρισμα 0,578125 δολαρίων
- Πάνω από 2,7 δισ. συναλλαγές με κάρτα μέσα σε ένα χρόνο – Πώς οι πληρωμές με IRIS έβαλαν «φρένο» στη φοροδιαφυγή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.