ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση με τους επικεφαλής της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία πραγματοποίησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο, τη στιγμή που το ουκρανικό έδαφος αποτελούσε στόχο μαζικών ρωσικών βομβαρδισμών.
«Την Παρασκευή, ο πρόεδρος πέρασε ολόκληρη την ημέρα στο αρχηγείο των δυνάμεων που συμμετέχουν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία, ανέφερε το Κρεμλίνο σε ανακοίνωση.
Ο Πούτιν πραγματοποίησε συγκεκριμένα «συνάντηση» με τη συμμετοχή του υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού και του αρχηγού του επιτελείου των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων Βαλερί Γκερασίμοφ και είχε «ξεχωριστές συναντήσεις με τους διοικητές» διαφορετικών μονάδων του στρατού που συμμετέχουν στην επιχείρηση, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
«Θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σας για τις άμεσες και μεσοπρόθεσμες ενέργειές μας», δήλωσε ο Πούτιν, κατά τη συνάντηση, αποσπάσματα της οποίας μεταδόθηκαν σήμερα από τη ρωσική κρατική τηλεόραση.
Η ανακοίνωση αυτή έγινε ενώ η Ουκρανία επλήγη χθες από νέα ρωσικά πυραυλικά χτυπήματα που προκάλεσαν διακοπές ρεύματος σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Ζαχάροβα: Οι νέες κυρώσεις εις βάρος της Μόσχας θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα στο μπλοκ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πολωνία: Στους 700 τόνους έφτασαν τα αποθέματα χρυσού της κεντρικής τράπεζας
- Μελάνια Τραμπ: Ζητάει διαρκή κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία
- Στις διαδηλώσεις στο Παρίσι ο Αλέξης Τσίπρας
- Κ. Χατζηδάκης: Ενθαρρύνουμε τις επιχειρήσεις να αυξήσουν τους μισθούς – ΣΒΕ: Δυνατά σημεία και αδυναμίες της ελληνικής μεταποίησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.