ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ντόναλντ Τραμπ έδειξε “θετικές ενδείξεις” σχετικά με τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας, εκτίμησε σήμερα το Κρεμλίνο σχετικά με τη στάση του νεοεκλεγέντος προέδρου στις ΗΠΑ.
“Τα σημάδια είναι θετικά. Ο Τραμπ, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, είπε ότι τα αντιλαμβάνεται όλα αυτά (Σ.τ.Σ: τη σύγκρουση στην Ουκρανία) μέσω συμφωνιών. Και ότι μπορεί να επιτύχει μια συμφωνία που οδηγεί στην ειρήνη”, σχολίασε ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ, σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε σήμερα.
Διαβάστε επίσης:
Πολιτική σύγκρουση Μελόνι- κεντροαριστεράς για τα επεισόδια της Μπολόνια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελληνικός Χρυσός και ΔΥΠΑ ενώνουν δυνάμεις και παρουσιάζουν τη νέα Επαγγελματική Σχολή Μαθητείας
- ΗΠΑ: Απροσδόκητη πτώση στην κατασκευή κατοικιών τον Αύγουστο – Βαρίδι τα στεγαστικά επιτόκια κοντά στο 7%
- Λατινοπούλου: Σφοδρή επίθεση στην φον ντερ Λάιεν στο Ευρωκοινοβούλιο – «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ρατσίστρια από σας»
- Παπαθανάσης: Στο β΄εξάμηνο του 2027 οι διαπραγματεύσεις για το ΕΣΠΑ 2028-2034
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.