ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βάσια Αναστασίου: Ενδεχομένως ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι ένα κόμμα με το οποίο θα μπορούσαμε να συζητήσουμε προγραμματικά
«Αυτές τις ώρες ο Στέφανος Κασσελάκης, με την αμέριστη συμπαράσταση και άλλων κέντρων, δίνει λυσσαλέα μάχη για να απωλέσει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κουβαλάει ήδη το στίγμα της αποστασίας και της λογικής, “έχασα κι έφυγα”», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του.
«Για τα αμείλικτα και αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το πόθεν έσχες και τις οφσορ είναι σαφές ότι πρέπει να ελεγχθεί από τις αρμόδιες αρχές», προσθέτει και τονίζει: «Αυτό που αναζητά σε κάθε περίπτωση είναι πολιτικό σωσίβιο στον μη αυτοδύναμο κ. Μητσοτάκη και τη διαπλοκή».
Διαβάστε επίσης:
Πολιτική σύγκρουση Μελόνι- κεντροαριστεράς για τα επεισόδια της Μπολόνια
Χάρης Δούκας: «Ο 41ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας αποτελεί μία παγκόσμια συνάντηση»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Anti-drone συστήματα ασφαλείας στις φυλακές έως το τέλος του 2026
- Χανιά: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 18χρονη μητέρα που κακοποίησε το βρέφος της
- ΗΠΑ: Μειώθηκαν σημαντικά οι αιτήσεις για επίδομα ανεργίας την εβδομάδα της Labour Day
- Τουρκία: Υπέρ της νέας προεδρικής υποψηφιότητας του Ερντογάν τάσσεται το AKP – Εκλογές στις 14 Μαΐου του 2028
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.