ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ισχυρός γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Νικολάι Πατρούσεφ δήλωσε σήμερα ότι η πολιτική της Δύσης και της ουκρανικής κυβέρνησης οδηγεί στον διαμελισμό της Ουκρανίας.
Σύμφωνα με την κυβερνητική εφημερίδα Rossiyskaya Gazeta, ο Νικολάι Πατρούσεφ δήλωσε ότι με την πολιτική που ακολουθεί η Δύση και η κυβέρνηση του Κιέβου η Ουκρανία θα καταρρεύσει και θα δημιουργηθούν πολλά κράτη.
Διαβάστε επίσης:
Πρόεδρος Μολδαβίας: Οι επιθέσεις στην Υπερδνειστερία συνιστούν προσπάθεια να κλιμακωθεί η ένταση
Πούτιν: Δεν διεξάγονται στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Μαριούπολη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κοζάνη: Νεκρή 16χρονη μαθήτρια μέσα στο σχολείο – Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε ένα νέο παιδί δήλωσε η υπουργός Παιδείας
- Κόντρα Μαρινάκη – Μπακογιάννη για το επίδομα ανεργίας: «Να προσέχει πιο πολύ» – «Έχω αποδείξει εάν προσέχω»
- Έφοδος στην Πολεοδομία Μυκόνου – Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας τα αρχεία της υπηρεσίας
- Ηλεκτρικά οχήματα: Η κινεζική BYD σχεδιάζει τη δημιουργία τεσσάρων μονάδων στην Ευρώπη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.