ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν υπέγραψε εντολή της κυβέρνησης για την κατασκευή δύο νέων εργοστασίων επισκευής τεθωρακισμένων και εξοπλισμού, τα οποία θα υπάγονται στο υπουργείο Άμυνας, γράφει ο ιστότοπος medusa.
Στο ένα εργοστάσιο το οποίο θα ανεγερθεί στην περιοχή της Μόσχας θα απασχολούνται 365 εργάτες και στο δεύτερο στην περιοχή του Ροστόφ 227 εργάτες.
Ο Μισούστιν ανέθεσε στο υπουργείο Άμυνας σε διάστημα δύο μηνών να διορίσει τους διευθυντές των εργοστασίων, ενώ σε διάστημα τεσσάρων μηνών να έχει γίνει η καταγραφή τους.
Σύμφωνα με το γενικό επιτελείο των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας, από την αρχή του πολέμου ο ρωσικός στρατός έχει χάσει περισσότερα από 2.000 τεθωρακισμένα.
Διαβάστε επίσης
Το πρώτο διάγγελμα της Λιζ Τρας – Οι εξαγγελίες της Βρετανίδας πρωθυπουργού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: «Οι εκλογές δεν θα γίνουν… 2 Μαΐου» – Σχέδιο επαναπροσέγγισης των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων
- Ανδρουλάκης: Πυρά στην κυβέρνηση για την εξωτερική πολιτική – Πρόταση για «Νέο Ελσίνκι»
- Ολλανδία: Αμοιβή-ρεκόρ 2 εκατ. ευρώ για τη σύλληψη του βαρόνου κοκαΐνης «Bolle Jos»
- Ουκρανία: 24 νεκροί από νέο ρωσικό πλήγμα σε χωριό της περιφέρειας Ζαπορίζια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.