ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο στόχος της διεξαγωγής γυμνασίων με εξάσκηση στη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων, που έχει προγραμματίσει η Ρωσία, είναι να επεξεργαστεί την απάντηση σε τυχόν επιθέσεις στο ρωσικό έδαφος,
τις οποίες η Δύση επέτρεψε στην Ουκρανία να πραγματοποιεί με τα όπλα που της προμηθεύει, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας τη Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.
Ο Μεντβέντεφ, πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, προειδοποίησε την Δύση ότι η Ρωσία θα μπορούσε, απαντώντας σε τέτοιες επιθέσεις, να επιτεθεί όχι μόνο στην Ουκρανία.
«Υπό ορισμένες συνθήκες, η απάντηση (σε τέτοιες επιθέσεις) δεν θα έχει στόχο μόνο το Κίεβο», έγραψε ο Μεντβέντεφ στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram. «Και όχι μόνο με συμβατικά εκρηκτικά, αλλά επίσης με έναν ειδικό τύπο όπλων».
Παράλληλα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διόρισε σήμερα ως πρωθυπουργό τον Μιχαήλ Μισούστιν, ανακοίνωσε η κυβέρνηση, μετά την έγκριση του διορισμού του από την κάτω βουλή.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Αναστάτωση μετά από δυνατό θόρυβο στην περιοχή της Ρωμαϊκής Αγοράς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή
- Άδωνις Γεωργιάδης – ΗΠΑ: Πολλές κλινικές μελέτες έρχονται στην Ελλάδα – Με ποιες εταιρείες έγιναν επαφές
- Η ακρίβεια ως κληρονομιά: Lange & Söhne Lange 1 Daymatic HONEYGOLD®
- Έλλη Ιωάννου: Bliss, Asshole, το σουρεάλ στη σύγχρονη γλώσσα