ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο στόχος της διεξαγωγής γυμνασίων με εξάσκηση στη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων, που έχει προγραμματίσει η Ρωσία, είναι να επεξεργαστεί την απάντηση σε τυχόν επιθέσεις στο ρωσικό έδαφος,
τις οποίες η Δύση επέτρεψε στην Ουκρανία να πραγματοποιεί με τα όπλα που της προμηθεύει, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας τη Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.
Ο Μεντβέντεφ, πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, προειδοποίησε την Δύση ότι η Ρωσία θα μπορούσε, απαντώντας σε τέτοιες επιθέσεις, να επιτεθεί όχι μόνο στην Ουκρανία.
«Υπό ορισμένες συνθήκες, η απάντηση (σε τέτοιες επιθέσεις) δεν θα έχει στόχο μόνο το Κίεβο», έγραψε ο Μεντβέντεφ στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram. «Και όχι μόνο με συμβατικά εκρηκτικά, αλλά επίσης με έναν ειδικό τύπο όπλων».
Παράλληλα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διόρισε σήμερα ως πρωθυπουργό τον Μιχαήλ Μισούστιν, ανακοίνωσε η κυβέρνηση, μετά την έγκριση του διορισμού του από την κάτω βουλή.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Αναστάτωση μετά από δυνατό θόρυβο στην περιοχή της Ρωμαϊκής Αγοράς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O Γενικός Διευθυντής της Bank of China Europe σε συνάντηση με την Ένωση Τραπεζικών Στελεχών Ναυτιλίας
- Πούτιν: Θα απαντήσουμε άμεσα αν μας προκαλέσει η Ευρώπη
- Green Tank: Η Ελλάδα εκτός στόχου ΕΣΕΚ για το 2025 – Σε μόλις 8 μήνες οι εκπομπές ηλεκτροπαραγωγής ξεπέρασαν το ετήσιο όριο
- Τράπεζα Πειραιώς: Εθελούσια για 200 εργαζόμενους με αποζημίωση έως 170.000 ευρώ
