ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρωσία δήλωσε σήμερα ότι απαγορεύει την είσοδο στη χώρα σε 32 Βρετανούς εμπειρογνώμονες και υπαλλήλους που εργάζονται σε βρετανικές δεξαμενές σκέψης (think tanks), καθώς τους κατηγορεί για προώθηση μια αντιρωσικής γραμμής στους πολιτικούς κύκλους της Δύσης και για δημοσιεύσεις παραπληροφόρησης που αποσκοπούν στην απαξίωση της Μόσχας.
Ο κατάλογος με τα ονόματα των προσώπων στα οποία απαγορεύεται η είσοδος στη Ρωσία δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
Διαβάστε επίσης:
Γαλλία: Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Ντε Γκωλ δύο Αλγερινοί που μετέφεραν €2,4 εκατομμύρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Coca-Cola HBC: Δεν έχουμε καμία ειδοποίηση από τη Ρωσία
- Μακελειό δίχως τέλος στην Τουρκία: Ένοπλος εκτέλεσε εν ψυχρώ οκτώ ανθρώπους σε δρόμους του Αφιόν Καραχισάρ
- Ρώσοι εξτρεμιστές πίσω από τις απειλές σε πτήσεις: Υπογράφουν ως «Μαχητές του Ανδρικού Κράτους» – Εκστρατεία χάους βλέπουν οι ειδικοί
- Συνεχίζεται η βουτιά στη Wall Street:Πτώση 4,8% για τον Nasdaq, πέρασε σε έδαφος διόρθωσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.