ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα ότι άνοιξε ένα διάδρομο για τις ουκρανικές δυνάμεις που θέλουν να δεχθούν την ρωσική πρόταση να καταθέσουν τα όπλα και να αποχωρήσουν με ασφάλεια από τo εργοστάσιο της Azovstal στην πολιορκημένη πόλη-λιμάνι της Μαριούπολης.
Η Ρωσία είχε καλέσει νωρίτερα τις ουκρανικές δυνάμεις και τους ξένους μαχητές που έχουν οχυρωθεί στο εργοστάσιο της Azovstal να καταθέσουν τα όπλα έως το μεσημέρι στις 12.00 ώρα Μόσχας (και ώρα Ελλάδας ) εάν θέλουν να ζήσουν.
Καντίροφ: Οι ρωσικές δυνάμεις θα καταλάβουν σήμερα τη χαλυβουργία Azovstal στη Μαριούπολη
Ο Ραμζάν Καντίροφ, ηγέτης της ρωσικής περιφέρειας της Τσετσενίας και σύμμαχος του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε πως οι ρωσικές δυνάμεις θα καταλάβουν σήμερα πλήρως τη χαλυβουργία Azovstal όπου αντιστέκονται οι Ουκρανοί υπερασπιστές της πολιορκούμενης Μαριούπολης.
«Σήμερα, με τη βοήθεια του Παντοδύναμου, θα… καταλάβουμε πλήρως το Azovstal», είπε ο Καντίροφ σε ηχητικό μήνυμα στο κανάλι του στο Telegram.
Διαβάστε επίσης:
Ουγγαρία: Δεν θα στηρίξει κυρώσεις εις βάρος του ρωσικού πετρελαίου και φυσικού αερίου
Μπόρις Τζόνσον: Ενώπιον της Βουλής των Κοινοτήτων για να δώσει εξηγήσεις για το partygate
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πρακτικά FED: Αρκετοί αξιωματούχοι εξετάζουν σενάριο αύξησης των επιτοκίων
- Αυτά είναι τα έξι σημεία της Αθήνας που οι κάμερες θα επιβάλλουν πρόστιμα – Εγκατάσταση και σε 10 λεωφορεία του ΟΣΥ
- Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Με το railway.gov.gr ο σιδηροδρομος αποκτά μια ισχυρή δικλείδα ασφαλείας που δεν υπήρχε
- Προφυλακιστέος ο Κωνσταντίνος Τζιωρτζιώτης για την υπόθεση της Βιολάντα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.