ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ουγγαρία δεν θα στηρίξει τις όποιες κυρώσεις εις βάρος του ρωσικού πετρελαίου και του φυσικού αερίου, όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Πέτερ Σιγιάρτο επαναλαμβάνοντας τη θέση της ουγγρικής κυβέρνησης.
Οι παραδόσεις ρωσικού φυσικού αερίου στην Ουγγαρία πραγματοποιούνται χωρίς προβλήματα, είπε ο Σιγιάρτο σε συνέντευξη Τύπου που αναρτήθηκε στη σελίδα του στο Facebook έπειτα από συνομιλίες που είχε με τον τούρκο ομόλογό του στην Άγκυρα.
Διαβάστε επίσης:
Μπόρις Τζόνσον: Ενώπιον της Βουλής των Κοινοτήτων για να δώσει εξηγήσεις για το partygate
Ισπανία: Ο πρωθυπουργός Σάντσεθ θα επισκεφθεί την Ουκρανία
Λαβρόφ: Ξεκινάει μια νέα φάση της επιχείρησης στην Ουκρανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- To παρασκήνιο του γαλάζιου συνεδρίου, η ηχηρή απάντηση στον Σουλτάνο, η Ντόρα στο Lolita’s Night του Νότη και τι έγινε στον Εβρο
- Οι δύο εβδομάδες που θα αλλάξουν την ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια
- Pharma Innovation Forum (PIF): Αλλάζει χέρια, το νέο στοίχημα
- Ιωσηφάκης (NVIDIA): Ταχύτερα αναπτυγμένες οι εταιρείες που επενδύουν στο ΑΙ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.