• Διεθνής πολιτική

    Πρωτότοκη κόρη Σίλβιο Μπερλουσκόνι: «Εκτιμώ ιδιαίτερα την Τζόρτζια Μελόνι»

    • NewsRoom
    Τζώρτζια Μελόνι, πρωθυπουργός Ιταλίας

    Τζώρτζια Μελόνι, πρωθυπουργός Ιταλίας


    Η Μαρίνα Μπερλουσκόνι, πρωτότοκη κόρη του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, αναφέρθηκε σήμερα στην υπόθεση της μετάδοσης των σεξιστικών αποσπασμάτων από τηλεοπτική εκπομπή του Αντρέα Τζαμπρούνο, πρώην συντρόφου της Τζόρτζια Μελόνι.

    «Αυτές τις ημέρες διάβασα και άκουσα απ΄όλα. Παρασκήνια χωρίς καμία βάση, παρουσίαση γεγονότων χωρίς καμία λογική και συχνά αντικρουόμενη. Η πραγματικότητα είναι μόνον μία: εκτιμώ ιδιαίτερα την Τζόρτζια Μελόνι. Την βρίσκω ικανή, συγκεκριμένη, με συνοχή. Την εκτιμώ από πολιτικής απόψεως και ως γυναίκα, ακόμη περισσότερο αυτές τις ημέρες», δήλωσε η Μαρίνα Μπερλουσκόνι στον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο Μπρούνο Βέσπα.

    «Όταν πέθανε ο πατέρας μου, την αισθάνθηκα κοντά μας, και της είμαι ευγνώμων γι΄αυτό. Σε ό,τι αφορά την κυβέρνηση, συμμερίστηκα πολλές επιλογές αρχίζοντας από τη μεγάλη προσοχή που δόθηκε στην εξωτερική πολιτική, βάσει ορθότατων ατλαντικών και ευρωπαϊκών αρχών», προσθέτει η Μαρίνα Μπερλουσκόνι, η οποία είναι πρόεδρος του εκδοτικού οίκου Mondadori και του ομίλου επενδύσεων Fininvest.

    Σύμφωνα με τους σχολιαστές, με τον τρόπο αυτό η οικογένεια Μπερλουσκόνι θέλει να στείλει το μήνυμα ότι δεν γνώριζε ότι επρόκειτο να μεταδοθούν αποσπάσματα με σεξιστικές δηλώσεις του Αντρέα Τζαμπρούνο, από τη σατιρική εκπομπή «’Ερπει η είδηση», (Striscia la notizia), η οποία ανήκει στον τηλεοπτικό όμιλο Mediaset.

    Διαβάστε επίσης

    Κούρτι (πρωθυπουργός Κοσόβου): Αποδέχθηκε σχέδιο διαλόγου για την εξομάλυνση των σχέσεων με τη Σερβία

    Σαλβίνι: «Τα λόγια του Ερντογάν είναι βαριά και αποκρουστικά, δεν βοηθούν την αποκλιμάκωση»

    Ρωσία: Θα μιλήσουμε για τα πυρηνικά με τις ΗΠΑ όταν θα είναι λιγότερο εχθρικές



    ΣΧΟΛΙΑ