ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ουκρανία έχει «ντε φάκτο» χάσει την κυριαρχία της και έχει γίνει εργαλείο των Ηνωμένων Πολιτειών, δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, εξαπολύοντας σφοδρή κριτική στη στήριξη που παρέχει η Ουάσινγκτον στο Κίεβο.
Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν την Ουκρανία ως «πολιορκητικό κριό» εναντίον της Ρωσίας και άλλων χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.
Η Ουάσινγκτον εξοπλίζει όλο και περισσότερο την Ουκρανία με βαρέα όπλα στην μάχη της κατά των ρωσικών δυνάμεων, αγνοώντας το γεγονός ότι η Ουκρανία επιδιώκει μια πυρηνική βόμβα, ισχυρίστηκε.
«Είναι επίσης γνωστό ότι υπάρχουν σχέδια πρόκλησης για τη χρήση μιας τέτοιας αποκαλούμενης βρόμικης βόμβας», είπε για άλλη μια φορά, ένας ισχυρισμός που έχει κατακριθεί από το Κίεβο και τους συμμάχους του στη Δύση ως «ανοησία».
Διαβάστε επίσης
Εισβολή στην Ουκρανία: Πάνω από 70.000 άμαχοι έφυγαν από τη Χερσώνα
Ρίσι Σούνακ: Υπόσχεται μείωση των μεταναστευτικών ροών – Βάζει τέλος στο fracking
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αβραμόπουλος σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Μεσογείου: “Πρέπει να ξαναβρεί την αποστολή της, ως γέφυρα και όχι ως σύνορο”
- Προσωρινή κατάργηση στάσης στην οδό Τζων Κέννεντυ στην Πυλαία
- Γκουτέρες: Θετικός στην πρόταση Βρετανίας και Γαλλίας για κατάργηση του βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας
- Bloomberg: Πώς ο Ρούμπιο επηρέασε τον Τραμπ να αλλάξει στάση για τον Πούτιν