ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υφυπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας κάλεσε τον επιτετραμμένο της Ρωσίας για εξηγήσεις, με αφορμή την παραβίαση του εναέριου χώρου της χώρας του από έναν πύραυλο, νωρίς σήμερα το πρωί, ανακοίνωσε το υπουργείο.
Ο υφυπουργός Βλαντισλάβ Τεοφίλ Μπαρτοσέφσκι παρέδωσε στον επιτετραμμένο της Ρωσικής Ομοσπονδίας μια νότα διαμαρτυρίας, ζητώντας μια εξήγηση για το συμβάν που σημειώθηκε το πρωί και αφορούσε την παραβίαση του εναέριου χώρου της Πολωνίας από έναν πύραυλο. Απαίτησε επίσης να σταματήσουν αμέσως τέτοιου είδους ενέργειες, πρόσθεσε το υπουργείο.
Διαβάστε επίσης
Πολωνία: Το αντικείμενο που εισήλθε στον πολωνικό εναέριο χώρο είναι πιθανότατα ρωσικός πύραυλος
Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ παρακολουθεί την κατάσταση στην Πολωνία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πυρκαγιά στην Εύβοια: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής – Επιχειρούν 120 πυροσβέστες και 15 εναέρια μέσα
- Λίβανος: Χεζμπολάχ και Ισραήλ αλληλοκατηγορούνται για την παραβίασης της κατάπαυσης πυρός
- Απάντηση Μελόνι σε Τραμπ : Η φιλία μου μαζί σας δεν βοήθησε τη δημοτικότητά μου
- Στενά του Ορμούζ: Η CENTCOM αναφέρει αύξηση της εμπορικής ναυσιπλοΐας παρά τους ιρανικούς ισχυρισμούς περί κλεισίματος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.