ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ, οικοδεσπότης της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στην Μαδρίτη, δήλωσε σήμερα ότι η Συμμαχία στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στον Βλαντίμιρ Πούτιν για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία: «Δεν θα νικήσεις».
Νωρίτερα, ο Ισπανός πρωθυπουργός δήλωσε ότι η Ρωσία θα ανακηρυχθεί «βασική απειλή» για το ΝΑΤΟ στο πλαίσιο του νέου στρατηγικού δόγματος, από στρατηγικός «εταίρος» που ήταν προηγουμένως.
«Στέλνουμε ένα ισχυρό μήνυμα στο Πούτιν: “δεν θα νικήσεις”», δήλωσε κατά την ομιλία του ο Πέδρο Σάντσεθ.
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης: Στο νέο στρατηγικό δόγμα του ΝΑΤΟ περιλαμβάνεται η προστασία της εδαφικής ακεραιότητας
Στόλτενμπεργκ: Η Ρωσία είναι άμεση απειλή για την ασφάλεια του ΝΑΤΟ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σερβία: Ο Βούτσιτς αναμένεται να παραιτηθεί από πρόεδρος – Ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή στην πρωθυπουργία
- Πώς κινήθηκε η οικονομία των 15 μεγαλύτερων χωρών την τελευταία 10ετία – Εκπλήξεις και ανατροπές (πίνακες)
- Δέκα χρόνια κάθειρξη στον 16χρονο που ξυλοκόπησε θανάσιμα 17χρονο στις Σέρρες
- Ουγγαρία: Γιατί μειώνει την παραγωγή ο πυρηνικός σταθμός Πακς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.