Μία συμφωνία για το ομοσπονδιακό όριο χρέους, αναμένεται να εξετάσει το σώμα της Βουλής σύμφωνα με τελευταίες δηλώσεις του προέδρου της αμερικανικής βουλής Κέβιν Μακάρθι.
Πρόκειται, για την πιο θετική στάση του προέδρου, όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις για την αποφυγή της χρεοκοπίας στις ΗΠΑ, αναφέροντας ότι «Μια συμφωνία θα μπορούσε να θεωρηθεί ορατή», είπε.
Ο Μακάρθι, σύμφωνα με το Bloomberg δήλωσε ότι οι πέντε διαπραγματευτές από τις δύο πλευρές εξακολουθούν να συζητούν το μέγεθος της περικοπής δαπανών, όπως και το μέγεθος ή τη διάρκεια αύξησης ή αναστολής του ανώτατου ορίου χρέους, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του προς δύο από τους κορυφαίους διαπραγματευτές του προέδρου Τζο Μπάιντεν, τη Σαλάντα Γιανγκ και τον Στίβεν Ρικέτι.
Να σημειωθεί ότι, οι αμερικανικές μετοχές άγγιξαν τα υψηλά της συνεδρίασης μετά την είδηση, ενώ το δολάριο συνέχισε με κέρδη.
Διαβάστε επίσης:
Ρωσία: Έως τα 55 εκατ. ευρώ οι εξαγωγές σιτηρών το 2023-24
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Απέρριψε την πρόταση του Πούτιν για μεταφορά του εμπλουτισμένου ουρανίου του Ιράν στη Ρωσία
- Rolex & Oscars®: Η διαχρονική συμμαχία του χρόνου με την τέχνη του κινηματογράφου
- Οι Magnificent Seven μπαίνουν σε φάση διόρθωσης καθώς αυξάνονται οι κίνδυνοι από την AI και τον πόλεμο στο Ιράν
- Wall Street: Χάθηκαν τα αρχικά κέρδη της ημέρας, καθώς το πετρέλαιο παραμένει στα 100 δολάρια το βαρέλι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.