ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ουκρανικό κοινοβούλιο ακύρωσε τη συνεδρίαση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα λόγω αυξημένου κινδύνου για ρωσικό πλήγμα, μία ημέρα από το πλήγμα με νέο βαλλιστικό πύραυλο από τη Μόσχα, όπως δήλωσαν αρκετοί βουλευτές.
Η τακτική συνεδρίαση με τη συμμετοχή κυβερνητικών αξιωματούχων «ματαιώθηκε», δήλωσε η βουλευτής Γεβγκένια Κραβτσούκ από το κόμμα του Ουκρανού προέδρου, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες συναδέλφων της. «Υπάρχουν ενδείξεις για αυξημένο κίνδυνο επιθέσεων κατά της συνοικίας κυβερνητικών κτιρίων τις επόμενες ημέρες», πρόσθεσε η ίδια.
Διαβάστε επίσης:
ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Έναρξη κατασκευής τριών νέων αιολικών πάρκων στην Ελλάδα συνολικής ισχύος 100MW
Motor Oil: «Κοιλάδα Υδρογόνου της χρονιάς» για το 2024 ανακηρύχθηκε το έργο TRIĒRĒS
Λονδίνο: Συναγερμός για ύποπτο πακέτο κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Νάιν Ελμς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι πολύπλευρες επενδύσεις του Πέτρου Παναγιωτίδη τον καθιστούν πλέον «μεγάλο πρωταγωνιστή» της ναυτιλίας
- Γιώργος Φλωρίδης στο mononews: Οι Ποινικοί Κώδικες του Τσίπρα έβγαλαν αθώα όλη τη μεγάλη παραβατικότητα της χώρας
- Lamda: Τι έρχεται στα malls του Ελληνικού – Τα ενοίκια-φωτιά και τα μεγάλα ονόματα των μισθωτών
- Τράπεζα Πειραιώς: Τέσσερις οίκοι βλέπουν ισχυρό 2027 – Τιμές στόχοι έως 12,50 ευρώ και υψηλότερα μερίσματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.