ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του προεδρικού γραφείου της Ουκρανίας δήλωσε σήμερα ότι ένα πέμπτο πακέτο κυρώσεων θα πρέπει να επιβληθεί κατά της Ρωσίας, στοχοποιώντας όλες τις τράπεζες της, κλείνοντας λιμάνια για τα ρωσικά πλοία και επιβάλλοντας ένα εμπάργκο στο σύνολο του ρωσικού εμπορίου.
Ο Αντρίι Σιμπίχα αναπληρωτής διευθυντής του προεδρικού γραφείου στην Ουκρανία, τόνισε σε δηλώσεις του προς την τηλεόραση, ότι οι κυρώσεις θα πρέπει να επιβληθούν, αναφορικά με την διάπραξη βιαιοτήτων από τη Ρωσία στην πόλη Μπούτσα, κοντά στο Κίεβο.
Η Ρωσία δεν έχει μέχρι τώρα σχολιάσει δημόσια τις καταγγελίες.
Η Μόσχα έχει προηγούμενα αρνηθεί πολλαπλώς τους ισχυρισμούς της Ουκρανίας ότι έχει στοχοποιήσει αμάχους.
Διαβάστε επίσης:
Δένδιας: Η Ελλάδα παρούσα στην Οδησσό – Από σήμερα λειτουργεί ξανά το ελληνικό προξενείο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Edison για Bally’s Intralot: Τι σημαίνει η εξαγορά της Evoke
- CNN: Έως την Παρασκευή η νέα πρόταση της Τεχεράνης για τον τερματισμό του πολέμου
- Σαράντης: Νέος Υπεύθυνος Επενδυτικών Σχέσεων και Εξυπηρέτησης Μετόχων ο Χρήστος Βάρσος
- Πλειστηριασμοί: Άλλαξαν χέρια ακίνητα της Balomenos Doors και της οικογένειας Αγούδημου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.