ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα ότι η Ουκρανία έχει απελευθερώσει 50 Ρώσους στρατιώτες που είχαν αιχμαλωτιστεί, μετά από τη διεξαγωγή σχετικών διαπραγματεύσεων.
Όπως ανακοινώθηκε, οι στρατιώτες που απελευθερώθηκαν θα πετάξουν στη Μόσχα για ιατρική και ψυχολογική αποκατάσταση.
“Στις 8 Ιανουαρίου μετά από το θετικό αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων 50 Ρώσοι στρατιώτες που ήταν αντιμέτωποι με θανάσιμο κίνδυνο στη διάρκεια της κράτησής τους, επέστρεψαν από την περιοχή που ελέγχεται από την κυβέρνηση του Κιέβου”, ανέφερε σε μία ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Η Ουκρανία επιβεβαίωσε την πληροφορία και ανακοίνωσε ότι η Ρωσία απελευθέρωσε 50 Ουκρανούς στρατιώτες στο πλαίσιο της συμφωνίας που επιτεύχθηκε.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέτρος Τζαννετάκης (Μότορ Οιλ): Αντικαταστήσαμε το πετρέλαιο από το Ιράκ με προμηεθυτές άλλες χώρες
- Πακιστάν: Προτείνει ρόλο «μεσολαβητή» σε ΗΠΑ–Ιράν – Αντιφατικά μηνύματα Τραμπ, κλιμακώνεται η ένταση
- Χαρίτσης: Παραιτήθηκε από πρόεδρος της Νέας Αριστεράς
- Χάρης Βαφειάς: Ναύλοι ρεκόρ για τρία capesize του εφοπλιστή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.