ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Σχεδόν το ήμισυ” των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας είναι “εκτός λειτουργίας” μετά από μια σωρεία ρωσικών βομβαρδισμών από τις αρχές Οκτωβρίου, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Ντένις Σμιχάλ.
“Σχεδόν το ήμισυ του ενεργειακού μας συστήματος έχει πληγεί”, είπε ο Σμιχάλ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Κίεβο με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις. Ως εκ τούτου, ζήτησε” πρόσθετη υποστήριξη” από την ΕΕ για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Η Ρωσία εκτόξευσε κατά της Ουκρανίας πύραυλο κρούζ με ομοίωμα πυρηνικής κεφαλής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απολογία Ειρήνης Μουρτζούκου: «Έβαζαν τον Παναγιωτάκη στο πλυντήριο» – Τα στοιχεία που έδωσε στις Αρχές (Βίντεο)
- Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ καταθέτει αίτημα για συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για τις υποκλοπές
- Υπουργείο Παιδείας: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι διαδικασίες εισαγωγής για Πειραματικά, Πρότυπα, Εκκλησιαστικά και ΔΗΜ.Ω.Σ.
- Ίλυδα: Αύξηση 16% στα καθαρά κέρδη το 2025 – Στα 6,26 εκατ. ευρώ τα EBITDA
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.