ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών κατηγόρησε σήμερα τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν ότι με «κυνικό τρόπο» έδωσε εντολή για μαζικό πυραυλικό χτύπημα ενώ αντιπροσωπείες από την Ουκρανία, τη Ρωσία και τις ΗΠΑ βρίσκονται στο Αμπού Ντάμπι για ειρηνευτικές συνομιλίες με τη μεσολάβηση της Ουάσινγκτον.
«Αυτή η βάρβαρη επίθεση για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι η θέση του Πούτιν δεν είναι στο συμβούλιο ειρήνης αλλά στο εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου», έγραψε ο υπουργός Εξωτερικών Αντρίι Σιμπίχα σε ανάρτηση στο Χ.
Διαβάστε επίσης:
Η εξωστρέφεια του ελληνικού καφέ: Πώς οι εγχώριες αλυσίδες χτίζουν παρουσία σε διεθνείς αγορές
Τρία νέα ψηφιακά “όπλα” για την σύλληψη της φοροδιαφυγής ανοίγουν δρόμο για νέες ελαφρύνσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Κυριάκος Πιερρακάκης εξηγεί τη λειτουργία του ειδικού λογαριασμού «κουμπαράς για τη νέα γενιά»
- Ελληνική ανθρωπιστική βοήθεια 500.000 ευρώ σε νοσοκομείο της Βηρυτού
- Του Αγοριού Απέναντι: Το καλοκαίρι παρατείνεται με την παράσταση των Ρέππα-Παπαθανασίου στο Θέατρο Άλσος
- Μαρινάκης κατά Τσίπρα: Τα 7,5 δισ. ευρώ είναι ετήσιες δαπάνες, όχι κόστος τετραετίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.