ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι εξέφρασε σήμερα τα συλλυπητήριά του έπειτα από τις επιθέσεις στην Ιερουσαλήμ κατά τις οποίες, όπως είπε, ένας ουκρανός πολίτης συγκαταλέγεται μεταξύ των νεκρών.
“Μοιραζόμαστε τον πόνο του Ισραήλ μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ιερουσαλήμ. Μεταξύ των θυμάτων είναι μια Ουκρανή. Ειλικρινή συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων”, έγραψε ο ίδιος στο Twitter.
“Τα εγκλήματα διαπράχτηκαν με κυνικό τρόπο κατά την Διεθνή Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος. Η τρομοκρατία δεν θα πρέπει να έχει καμία θέση στο σημερινό κόσμο. Ούτε στο Ισραήλ ούτε στην Ουκρανία”, έγραψε ο Ζελένσκι.
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι ενισχύει τις δυνάμεις του στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη μια ημέρα μετά την επίθεση παλαιστίνιου ενόπλου από την οποία σκοτώθηκαν επτά άνθρωποι στα περίχωρα της Ιερουσαλήμ και από μια άλλη ένοπλη επίθεση σήμερα στην πόλη από την οποία τραυματίστηκαν δύο άνθρωποι.
Διαβάστε επίσης:
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Βρισκόμαστε στο πλευρό της Ουκρανίας χωρίς ‘ίσως’ και ‘αλλά’
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βοζίνια: Από τη Β’ Πορτογαλίας στο Μουντιάλ και στα 5 εκατ. followers μέσα σε ένα βράδυ
- Επικουρική ασφάλιση: Νέο δικαίωμα για χιλιάδες εργαζομένους του Δημοσίου – Ποιοι μπαίνουν σε ΕΦΚΑ και ΤΕΚΑ
- Η Μέγκαν Μαρκλ απειλείται με ζημία εκατομμυρίων, αν δεν πουλήσει τις μαρμελάδες της
- GSCC: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Χαράλαμπος Φαφαλιός – «Καμπανάκι» για την εκρηκτική αύξηση παραγγελιών νεότευκτων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.