ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρωσία κατηγόρησε σήμερα τον ουκρανικό στρατό ότι σκότωσε 14 ανθρώπους και τραυμάτισε 24 όταν έπληξε νοσοκομείο στην περιφέρεια του Λουγκάνσκ στην ανατολική Ουκρανία που ελέγχεται από φιλορώσους αυτονομιστές.
Σήμερα το πρωί, «οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έπληξαν σκόπιμα το κτίριο του τοπικού νοσοκομείου με εκτοξευτήρες πολλαπλών ρουκετών HIMARS, στην πόλη Νοβοάινταρ της περιφέρειας Λουγκάνσκ”, ανέφερε ο ρωσικός στρατός σε ανακοίνωσή του.
Το πλήγμα «σκότωσε 14 ασθενείς και ιατρικό προσωπικό και τραυμάτισε άλλους 24″, προστίθεται.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη για Γιάννη Κολοτούρα: «Σ’ εκείνο τον ατελείωτο διάδρομο του Νοσοκομείου, φαινόσουν δυνατός»
- 3.050.065 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Απρίλιο
- ΟΛΠ: Νέος επικεφαλής οικονομικών υπηρεσιών και αναπληρωτής CEO – Η νέα σύνθεση ΔΣ
- Κοινωνικός Τουρισμός: Ξεπέρασαν τις 800.000 οι αιτήσεις για τα voucher – Ρεκόρ συμμετοχών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.