ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας (SBU) ανακοίνωσε σήμερα ότι έπληξε με χρήση εκρηκτικών την οδική και σιδηροδρομική γέφυρα που συνδέει τη Ρωσία και τη χερσόνησο της Κριμαίας.
Η SBU ανέφερε σε ανακοίνωσή της στην εφαρμογή Telegram ότι χρησιμοποίησε 1.100 κιλά εκρηκτικών τα οποία πυροδοτήθηκαν νωρίς το πρωί, προκαλώντας ζημιά σε υποθαλάσσιους πυλώνες της γέφυρας, που αποτελεί βασική οδό ανεφοδιασμού των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία.
Δαβάστε επίσης:
Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση βλέπει την Αυτοδιοίκηση ως κυματοθραύστη της λαϊκής δυσαρέσκειας
Γεραπετρίτης: «Απαραίτητη η διεύρυνση της ΕΕ με την ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έ. Χουλιάρα (AstraZeneca): Καινοτομία υπό «διωγμό» – Το χρηματοδοτικό κενό του 1 δισ. και ο κίνδυνος των αποσύρσεων
- Ελένη Γερουλάνου: Η Εθνική Πινακοθήκη με αριθμούς
- Η τεχνητή νοημοσύνη κατηγορείται ότι… ασκεί δικηγορία: Η αγωγή κατά του ChatGPT που ανησυχεί τον νομικό κόσμο
- Lapin x Mary Katrantzou: Μια συλλογή με έμπνευση τον κόσμο της παιδικής φαντασίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.