ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ουκρανία απομάκρυνε σήμερα περισσότερους από 40.000 ανθρώπους σε μια μέρα, αλλά πασχίζει να απομακρύνει αμάχους από εμπόλεμες ζώνες γύρω από τις πόλεις Κίεβο, Χάρκιβ και Μαριούπολη, δήλωσε ένας από τους διαπραγματευτές στις συνομιλίες για τη Ρωσία, ο Ντέιβιντ Αραχαμία.
“Πάνω από 40.000 γυναίκες και παιδιά απομακρύνθηκαν από όλη την Ουκρανία σε μια μέρα. Προσπαθήσαμε να απομακρύνθουμε 100.000, αλλά δεν τα καταφέρουμε”, ανέφερε σε ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η Ουκρανία κατηγορεί τη Ρωσία ότι βομβαρδίζει περιοχές αμάχων και ότι εμποδίζει την απομάκρυνση των αμάχων. Η Ρωσία από την πλευρά της κατηγορεί την Ουκρανία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν – Μπάιντεν την Πέμπτη για την Ουκρανία
Ρωσία: Προς εθνικοποίηση των περιουσιακών στοιχείων των ξένων εταιρειών που θα φύγουν από τη χώρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βασίλης Ζούλιας, Deux Hommes, Ιλεάνα Μακρή, Μαίρη Κατράντζου, Rianna + Nina, Zeus + Dione: Οι Έλληνες σχεδιαστές που έντυσαν την αγαπημένη Emily in Paris
- Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα: Σκιές και ψίθυροι για τον «fast track» διαγωνισμό για τα εκρηκτικά στο Λαύριο
- Όλγα Κεφαλογιάννη και η μόδα της Ελλάδας
- Η Ευρωπαϊκή Άμυνα ως συντελεστής ασφάλειας και ανάπτυξης