ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ιρανικές ένοπλες δυνάμεις δήλωσαν σήμερα ότι στοχοθέτησαν εγκαταστάσεις στο Ισραήλ, μεταξύ των οποίων το διεθνές αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν, κοντά στο Τελ Αβίβ, μετά τις αμερικανικές επιθέσεις εναντίον των κύριων πυρηνικών εγκαταστάσεων της Ισλαμικής Δημοκρατίας.
«Το εικοστό κύμα της επιχείρησης Τίμια Υπόσχεση 3 άρχισε να χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό πυραύλων υγρών και στερεών καυσίμων μεγάλου βεληνεκούς με καταστροφική ισχύ κεφαλής», ανέφεραν οι ένοπλες δυνάμεις σε ανακοίνωσή τους την οποία επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Fars.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στους στόχους περιλαμβάνονται το αεροδρόμιο, ένα «κέντρο βιολογικής έρευνας», βάσεις επιμελητείας και κέντρα διοίκησης και ελέγχου.
Διαβάστε επίσης:
Τι απαντά ο Τούρκος υπ. Τουρισμού μετά την οργή για τις φωτογραφίες του σε πολυτελείς διακοπές στην Ελλάδα – Στοιχίζουν 120.000 την εβδομάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέο κεφάλαιο στον ελληνικό σιδηρόδρομο – Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών
- Wall Street: Σε νέα ιστορικά υψηλά S&P 500 και Nasdaq
- Πετρέλαιο: Επιστροφή στα κέρδη μετά τις ενδείξεις για ενίσχυση της ζήτησης στις ΗΠΑ.
- Ιράκ: Ενέκρινε σχέδιο για τη μεταφορά πετρελαίου από το Ιρακινό Κουρδιστάν στη Βαγδάτη
