ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη συμφωνία για τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου χαιρέτησε με μήνυμα στα ελληνικά η πλευρά του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ.
Σύμφωνα με τον λογαριασμό του LNA στο Twitter, το επόμενο βήμα θα πρέπει να είναι η Ελλάδα να καθορίσει ΑΟΖ με το μόνο δημοκρατικά εκλεγμένο σώμα στην Λιβύη (το λιβυκό Κοινοβούλιο.
«Συγχαρητήρια στους Έλληνες αδελφούς μας, είμαστε χαρούμενοι για εσάς», γράφει συγκεκριμένα στα ελληνικά ο λογαριασμός που απηχεί τις θέσεις του LNA του στρατάρχη Χαφτάρ.
Η ανάρτηση συνοδεύει μια φωτογραφία από την συνάντηση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια με τον πρόεδρο του κοινοβουλίου της Λιβύης.
Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Επόμενο βήμα είναι η Ελλάδα να καθορίσει ΑΟΖ με το μόνο δημοκρατικά εκλεγμένο σώμα στην Λιβύη (το λιβυκό κοινοβούλιο) και να λήξει αυτό μια και καλή. Συγχαρητήρια στους Έλληνες αδελφούς μας, είμαστε χαρούμενοι για εσάς».
https://twitter.com/MLNA2020/status/1291384225917263874
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Πακιστάν δηλώνει έτοιμο να διευκολύνει συνομιλίες ΗΠΑ–Ιράν εντός ημερών
- Ιταλία: Πίνακες των Ρενουάρ, Σεζάν και Ματίς κλάπηκαν από έπαυλη-μουσείο κοντά στην Πάρμα
- Τεχεράνη: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε πολλές περιοχές της πολης
- Λίβανος: Πάνω από 1.200 νεκροί από την έναρξη του πολέμου Ισραήλ-Χεζμπολάχ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.