ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Volkswagen – Rafael: Πλησιάζουν σε συμφωνία για την παραγωγή του συστήματος «Iron Dome» στη Γερμανία
Την υποψηφιότητα του Όλαφ Σολτς για την επανεκλογή του στην καγκελαρία στηρίζει ο υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους, απαντώντας εμμέσως σε όσους έθεσαν το ενδεχόμενο να είναι εκείνος ο υποψήφιος καγκελάριος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD).
«Απολύτως ειλικρινά: Έχουμε έναν ομοσπονδιακό καγκελάριο και αυτός είναι ο υποψήφιος. Δεν βλέπω κανέναν στο κόμμα ο οποίος να θέλει να αλλάξει κάτι σε αυτό», δήλωσε ο κ. Πιστόριους, μιλώντας σε συνέδριο που διοργανώνει η Süddeutsche Zeitung.
Πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Οδηγίες για τον Εμβολιασμό των ενηλίκων από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία
Κόντρα Γιαννούλη με Πέτρο Παππά: Το Κιλκίς εκτός από ακτινίδια παράγει και αποστάτες – Τζάμπα μάγκας
Κηδεία του Γ.Μπουτάρη: Θα παραστούν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.