ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι, κατά την παρέμβασή του στην ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικτυακά, τόνισε ότι «οι ευρωπαίοι απογοητεύθηκαν από την AstraZeneca».
Το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο La 7 προσθέτει ότι «ο τεχνοκράτης πρωθυπουργός της χώρας, κατά την παρέμβασή του, χρησιμοποίησε σκληρά λόγια».
Παράλληλα, ευρωπαϊκές πηγές αναφέρουν ότι ο Ντράγκι πληροφόρησε λεπτομερώς τους ομολόγους του, για την υπόθεση των εκατομμυρίων παρτίδων εμβολίων της AstraZeneca που εντοπίσθηκαν σε κέντρο εμφιάλωσης εμβολίων, στο Ανάνι, εβδομήντα χιλιόμετρα νότια της Ρώμης.
«Ο Ιταλός πρωθυπουργός ζήτησε από την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, οι δόσεις εμβολίου που βρίσκονται στο Ανάνι, να μπορέσουν να μείνουν εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης», μετέδωσε, πριν από λίγο, το τηλεοπτικό δίκτυο La7.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δένδιας: Η συμφωνία με την Πορτογαλία για τα αεροσκάφη KC-390 δίνει για πρώτη φορά δυνατότητα εναέριου ανεφοδιασμού
- Estée Lauder: Ισχυρή αύξηση πωλήσεων και αναβάθμιση προβλέψεων με «όχημα» τα αρώματα
- Ευρωζώνη: Ανθεκτικότητα στη μεταποιητική δραστηριότητα τον Οκτώβριο – Στις 52,7 μονάδες ο PMI
- Κακοκαιρία Agneta: Αναβάθμιση του έκτακτου δελτίου – Σε ποιες περιοχές ισχύει κόκκινη προειδοποίηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.